Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(феб 26, 2021)
Њемачка канцеларка Ангела Меркел изјавила је да су се лидери Европске уније сагласили о неопходности увођења сертификата о вакцинацији.
   |    (феб 18, 2021)
Јенс Столтенберг сматра да НАТО треба да постане платформа за политички дијалог „свих држава које са земљама алијансе имају иста размишљања“. Овоме је додао: да те земље треба да се заједно са НАТО супротставе Русији и Кини.
   |    (феб 18, 2021)
Србији неће бити понуђен ни „смоквин лист“ да се одрекне Косова, каже Срђа Трифковић, спољнополитички уредник часописа „Хрониклс“, поводом изјаве бившег команданта НАТО, генерала Веслија Кларка да је „узајамно признање Србије и Косова“ званична политика америчке администрације и да ће Београд пре или касније морати на то да пристане.
   |    (феб 18, 2021)
Ова изјава долази усред све веће забринутости да су постојеће вакцине мање ефикасне против јужноафричког и бразилског соја короне.
   |    (феб 18, 2021)
Новинарка објаснила шта тачно значе речи Лаврова о прекиду односа између Русије и ЕУ. Русија мора да искористи шансу која јој се указала и да промени формат односа са Европском унијом, који су одавно изгубили смисао и корист.
   |   

ИНСАЈДЕР ИЛУМИНАТА ОТКРИВА СМРТОНОСНО ИСКУСТВО У ПОКУШАЈУ БЕКСТВА

Инсајдер који каже да је био члан Илумината, тврди да је у бекству од тајне организације након што је успео да побегне. Према речима инсајдера, Илуминати имају “Ритуал одласка“ за свакога ко жели да оде. Међутим, оно што чланови нижег ранга не знају, ритуал је дизајниран тако да убије свакога ко жели да оде на најстравичнији начин.

Ово је његова прича:

Изведени сте пред Врховни савет и званично морате да изнесете своју жељу да напустите организацију. Затим, организација окупља све ваше живе чланове породице и убија их док вас присиљава да гледате. Они убију сваког члана ваше породице и оставе вас у животу.

За њих, то је довољна казна за ваше грехе раскидања веза са организацијом. Раније, када сам споменуо да је моја жена била у саобраћајној несрећи, лагао сам да бих њих склонио са мог трага.
Знао сам да ако они кажу да поменем своју жену, да би били уверени да лажем јер би знали да су је они већ убили. Након што вам убију целу прородицу, они вас пуштају да живите годину дана, да видите какав је живот када су сви које сте волели убијени.

Онда, након годину дана, стављају вас у сигурносну собу на још годину дана, док они покушавају да на вама врше експерименте промене свести. Они покушавају да вас психички сломе. Неки прођу кроз ову фазу, неки не. Срећом, ја јесам. Након што заврше са тестирањем, они вас ставе у подземни затвор испод Денвера у Колораду. Спуштају вас доле у рупу, у тамницу на дубини од око 300 метара, која наизглед нема ни улаз ни излаз.

Једном дневно вам падобраном спусте храну. Никада не проверавају да ли сте живи или мртви. У претходним годинама није било мртвог затвореника читаву деценију, али они сваки дан спуштају храну јер су потпуно несвесни тога ко се још увек тамо налази.

Видите, када се обавља ритуал, вама се каже да ћете након свог тог бола бити слободни. То је лаж. Они не намеравају никада да вас пусте. Уместо тога, они ће вас држати у рупи и заборавити на вас, и никада више неће имати контакт са вама.

Када сам ја стигао у тамницу, доле је било још пет људи. Препознао сам многе које сам упознао током мојих година у организацији. Речено нам је да су умрли из разних разлога, али су заправо били у тамници све то време након одлуке да напусте организацију. Ја сам био ту доле са њима две године, а затим је стигао још један затвореник. Међутим, овај затвореник је био другачији од осталих. Он је знао за тамницу и већ је имао начин да нас избави одатле.

Његов прадеда је заправо дизајнирао подземни железнички систем који је водио поред тамнице. Док су градили железнички систем, тим дизајнера је случајно пробио у тамницу и видео остатке људи који су умрли у тамници. Радници су убијени током рушења тунела следећег месеца, али је дизајнер добио пропусницу у замену за продају своје душе и душе свог сина и будућег унука Илуминатима.

Човек који је тог дана спуштен у тамницу, седма особа, знао је за железнички систем који се налазио само метар од једног од зидова тамнице у којој смо били заробљени. Провели смо месеце користећи камење и ручно израђени алат да прокопамо наш пут кроз зид тамнице у напуштени систем тунела. Пратили смо систем тунела километрима до старог складишта у руралном градићу Колорадо. Тунел је првобитно коришћен за лидере да уђу у Денвер да их нико не види.

Након изласка из система, сви смо се одвојили од групе. Сви смо имали различите контакте које смо желели да искористимо како би покушали да преживимо и сакријемо наше идентитете од организације. Док Илуминати не прочитају ово специфично писмо, они неће знати да сам ја заиста био у организацији.

Ја сам био нејасан са свима вама до ове тачке како би себи дао времена да разрадим своје контакте и осигурам своју безбедност чим у потпуности почнем да откривам свој идентитет.
Видите, до данашњег дана, организација и даље верује да смо нас 7 који смо побегли или још увек у тамници, или да смо умрли тамо. Највероватније ће неко бити спуштен у тамницу одмах након што ова порука буде прочитана да виде ко је тачно у тамници. Када се открије да 7 људи недостаје, Илуминати ће имати огромну кризу у својим редовима.

Што значи, организација ће тешко моћи да открије где смо нас 7, јер ми званично нисмо постојали већ годинама. Најновији траг који ће Илуминати имати о нашим локацијама или идентитетима ће бити изузетно застарео. За сада смо сви безбедни. Ја нисам имао директан контакт ни са ким од преосталих 6, већ дуго времена. Два контакта која сам обезбедио су тренутно и даље у организацији, и ја им у потпуности верујем да ме неће предати организацији.

Ја правим велики корак објављивањем свог идентитета и локације њима, али морам да пробам како би почео да откривам информације које евентуално могу све да нас спасу. Сада морам да идем. Мој лет полази ускоро. Када се вратим у САД, даћу вам најновије информације о 11. септембру и ситуацији са ал Асадом. Исто тако, до тада ће организација тражити мене, каои осталих шест, а ја ћу бити у могућности да вам кажем да ли сам сигуран за сада или не.

У стварности, можда нећу моћи скроз да се вратим назад у САД. Нисам сигуран колико ће ме лако моћи пратити, али имам вере да ће то бити веома тешко. На пример, ја пишем ову поруку из Рима, али у време када софтвер објави ово писмо, ја ћу били далеко на једном од летова за које сам већ купио карте. Нисам још ни одлучио којим ћу летом ићи. То нећу одлучити све до момента док не будем ишао ка вратима. Збогом за сада, пријатељи моји. Надам се да ћу ускоро разговарати са вама.

(Wебтрибуне.рс)

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

98187093 262121271815911 5764122891809456128 n

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ЈА ВОЛИМ СРБИЈУ