Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(окт 04, 2019)
Конфликт између Београда и Приштине, по свему судећи, трајаће поприлично дуго уколико Србија настоји да то питање разреши у своју корист, али онда се поставља друго питање — шта радити са процесом уласка Србије у састав Европске уније, изјавио је директор Института за словенске студије Руске академије наука Константин Никифоров.
   |    (сеп 24, 2019)
Свечаним постројавањем у Центру за обуку у Залужанима, код Бањалуке, данас је званично представљена јединица Жандармерије, нова организациона јединица Министарства унутрашњих послова Републике Српске.
   |    (сеп 24, 2019)
Заседање Генералне скупштине УН и бројни сусрети које ће у Њујорку имати српски председник Александар Вучић биће својеврстан тест који би требало да покаже да ли се ставови Запада према Србији и косовском питању мењају или се ради о козметичком улепшавању које би нашу земљу требало да преведе преко црвене границе.
   |    (јул 11, 2019)
Након потреса јачине 7,1 степена који је у петак погодио Kалифорнију, настала је огромна пукотина на површини Земље. Био је то други јаки потрес у 48 сати.
   |    (јул 11, 2019)
Истина је да су Срби представљени у западним медијима као убице, рекао је заменик уредника француског „Фигароа“.
   |   

ШОК У САД ЗБОГ ЗАПАЊУЈУЋЕГ ПРОРОЧАНСТВА ИЗ 1981. ГОДИНЕ: АМЕРИКА ЋЕ ПРОПАСТИ НАКОН СМРТИ ФИДЕЛА КАСТРА

Амерички аналитичар Мајкл Снајдер је објавио текст о запањујућем пророчанству из 1981. године. Преносимо вам његов текст у целости. Четири од пет главних догађаја који су наведени у невероватном пророчанству 1981. године су се већ догодили узастопно, и једино што је остало да се испуни је “колапс економског система САД-а.“

У петак сам се улоговао на фејсбук и видео да ми је неко послао поруку о сајту за који никада нисам чуо. Имао сам неколико слободних минута, па сам отишао на тај сајт да га прегледам, и да будем искрен, био је веома лоше осмишљен, тако да сам га само на тренутак погледао и наставио даље. Нажалост, тако ствари функционишу на интернету – ако нам нешто не привуче пажњу истог момента, ми немамо стрпљења да наставимо да читамо. Али касније сам сазнао да овај сајт садржи веома старо пророчанство о смрти Фидела Кастра која има врло алармантне последице по нашу блиску будућност.

Упркос проучавању свих ових ствари већ више од деценије, никада нисам чуо за Џона Џонстона пре сазнања за ово пророчанство. Изгледа да је он био веома једноставан човек који је живео у близини плаже у Вирџинији пре него што се пре неколико година преселио у планине. Откако се преселио у планине, он је ажурирао свој сајт само једном и то је било у септембру 2014. године. У овом тренутку нико не зна шта се на крају десило са њим или да ли је он уопште и жив. Али његов сајт још увек постоји, па неко мора да га држи на оку. А разлог зашто сада толико људи говори о Џону Џонстону је због нечега што му је Бог рекао 1981. године…

“Када видите да је пао Берлински зид и када видите да Совјетски Савез прими тежак ударац а затим се опорави, а затим видите смрт Фидела Кастра; тада ће доћи до колапса економског система САД-а.“

Ово је изванредно пророчанство, и у њему је Џонстон дао пет ствари на које се треба обратити пажња.

Први догађај је био пад Берлинског зида, а то се десило у новембру 1989. године.
Други догађај је био “тежак ударац“ Совјетском Савезу, а колапс Совјетског савеза се генерално сматра да се догодио 1991. године. Трећи догађај је био “опоравак“ Совјетског Савеза, и без сумње, Русија је поново главни играч на светској сцени данас. Четврти догађај је смрт Фидела Кастра, а то се десило у петак. Тако да је једина ствар која је преостала да се испуни, “колапс економског система САД-а.“

Наравно, у овом пророчанству није дат неки временски интервал, а други догађаји су се остварили током много, много година, па не можемо рећи колико брзо треба очекивати економски колапс који наводи ово пророчанство. Али без сумње, ово пророчанство дефинитивно има моју пажњу. Ево га поново у контексту у ком се првобитно појавио на Џонстоновом сајту.

“Око 1981. године, Бог ми је упутио пророчанске речи знања које су делимично испуњене. Ови догађаји су временски маркери и врло брзо ћемо видети испуњење остатка тих речи. Господ ми је рекао следеће:

“Када видите да је пао Берлински зид и када видите да Совјетски Савез прими тежак ударац а затим се опорави, а затим видите смрт Фидела Кастра; тада ће доћи до колапса економског система САД-а.“

Берлински зид је одвајао Источну Немачку од Западне Немачке више од 25 година. Изградња је почела 13. августа 1961. године. Зид је отворен и многи његови делови су буквално оборени 9. новембра 1989. године.

Сматра се да је Совјетски Савез званично распуштен 31. децембра 1991. године. Тада су све званичне совјетске институције престале да функционишу у различитим “републикама“ Совјетског Савеза. Појединачне владе тих република су почеле да функционишу одвојено. Совјетска застава је последњи пут прелетела над Кремљом.

Када видите Кастрову смрт, онда ћете видети потпуни колапс економског система Америке!“ Непотребно је рећи, морамо да искористимо разборитост када је у питању било које пророчанство. Нажалост, толико хришћанског света има тако неизбалансиран приступ према пророчанству у данашње време. Ја сам лично одрастао уз цркве које нису веровале да се Бог обраћа људима. Дакле, ако би ико тврдио да су добили нешто од Бога, одмах су били означени као лажног пророка.

Са друге стране, данас постоје многи верници који не користе никакву моћ расуђивања и само прихватају свакакве “пророке“ и “пророчанства“ који се појављују. Ни то није избалансирано. Баш као што је било и кроз читаву људску историју, постоји много правих пророка, као и доста лажних пророка. И без сумње, покушаји разликовања ове две врсте пророка заиста понекад може бити збуњујуће. Једна од кључних ствари је да погледате евиденцију било ког појединца који тврди да је примио нешто од Бога, јер ће вам то пуно рећи.

У случају Џонстона, нема пуно тога за наставак, али је веома охрабрујуће то да видимо да је он изнео много потпуно истих ствари о будућности Америке које су такође изнели и многи доказани пророци са изузетно дугим евиденцијама. Наиме, Џонстон је указао да долази глад у Америку, указао је да ће огромни цунами једног дана ударити у источну обалу,и указао је на руски напад на САД. Детаље о о томе на шта је Џонстон указао можете видети на његовом сајту.

Што се тиче долазећег економског колапса, Џонстон је само један од мноштва Божијих мушкараца и жена широм света који су указали да ће наша економија патити као никада раније. А сада када је Фидел Кастро умро, према Џонстоновом пророчанству, не постоји ништа што стоји на путу да се то догоди. Знамо да ће до тога доћи у неком тренутку, само је питање колико брзо ће то догодити.“

(Wебтрибуне.рс)

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ГАЗЕТА ПРОМО ВИДЕО