Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(јул 17, 2020)
Амерички Стејт департмент намерава да издвоји финансијску помоћ за непрофитне организације које ће помоћи „јачању веза“ између грађана Србије и Сједињених Америчких Држава, а такође олакшати улазак земље у Европску унију, наводи се у документу Стејт департмента, у које је имао увид РТ.
   |    (јул 17, 2020)
Резолуција о Сребреници, чији је предлог представљен у америчком Конгресу служи како би Бошњаци сачували улогу једине жртве грађанског рата у БиХ и истовремено, како би Американци оправдали своју улогу у том рату.
   |    (јул 10, 2020)
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган потписао је данас декрет којим Аја Софија постаје џамија након што је суд поништио одлуку власти из 1934. године којом је та грађевина постала музеј.
   |    (јул 03, 2020)
Земљиште поред Фоче је само једна од 17 локација у РС, коју би Армија БиХ, уз помоћ Уставног суда, да укњижи на своје име, са идејом да једнога дана уз Дрину, стационира и НАТО као сталну војну претњу Србији.
   |    (јул 03, 2020)
Министарство здравља је одобрило још један руски лек против вируса корона на основу фавипиравира, под трговачким називом арепливир. Први авифавир је одобрен крајем маја, а клиничка испитивања су започета тек у априлу.
   |   

ЂАВО ЗА ДЕЦУ: АМЕРИЧКЕ ШКОЛЕ УСВОЈИЛЕ САТАНИСТИЧКУ ЛИТЕРАТУРУ

Према правилима локалних власти државе Колорадо, школе округа Делта се од  1. Априла снабдевају сатанистичком и атеистичком литературом. Ову иницијативу су организовали Фондација Слобода од религије, Организација атеиста и слободним мислилаца и Сатанин храм.

Атеисти ово могу да раде јер према правилима округа Делта, све религиозне групе имају слободан приступ школама. Истовремено, према либералном тумачењу,  “религиозна група” је она група која каже да то јесте. Атеисти су недавно поднели тужбу, што је био њихов одговор на дистрибуцију Библије у школама. Суд је образовним установама наложио да плате  90 000 долара као компензацију и натерао их да прихватају дистрибуцију свих књига, ускључујући и сатанистичку литературу. Другим речима, основни проблем је у правном поретку Сједињених држава, који сатанистима, као и хришћанима омогућава једнак приступ школама, а појам добра и зла се изједначавају, или се овакви појмови избацују из употребе.

Организација Слобода од религије је огромна организација у Сједињеним државама, чија је основна делатност промовисање атеистичких идеја. Њихов кључни задатак је агресиван напад на духовност и традиционалне вредности и подршка људима који заступају овакво становиште. Фондација регуларно даје стипендије писцима, научницима и новинарима који промовишу идеје атеизма, содомије и уништавања друштвених основа.

(Катехон)

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

98187093 262121271815911 5764122891809456128 n

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ЈА ВОЛИМ СРБИЈУ