Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(јул 10, 2020)
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган потписао је данас декрет којим Аја Софија постаје џамија након што је суд поништио одлуку власти из 1934. године којом је та грађевина постала музеј.
   |    (јул 03, 2020)
Земљиште поред Фоче је само једна од 17 локација у РС, коју би Армија БиХ, уз помоћ Уставног суда, да укњижи на своје име, са идејом да једнога дана уз Дрину, стационира и НАТО као сталну војну претњу Србији.
   |    (јул 03, 2020)
Министарство здравља је одобрило још један руски лек против вируса корона на основу фавипиравира, под трговачким називом арепливир. Први авифавир је одобрен крајем маја, а клиничка испитивања су започета тек у априлу.
   |    (јун 22, 2020)
Председник РФ указао да су бивше совјетске републике имале право да се одвоје, али да није било правила која би то регулисала. Навео је да су неке од њих унутар СССР добиле огромне традиционалне руске историјске територије, па одједном одлучиле да напусте Совјетски Савез. Да однесу са собом поклоном од руског народа који се ништа није питао…
   |    (јун 22, 2020)
Велика већина Американаца слабо зна и географију и историју. Неки чак и најкрупније и најважније ствари које нису далека прошлост.
   |   

СНП "НАШИ" УПУТИЛИ ДОПИС АМБАСАДИ РУСИЈЕ У БЕОГРАДУ

СНП НАШИ обавештава јавност да је покрет послао допис Амбасади Руске Федерације због грубог кршења људских права председника СНП НАШИ Ивана Ивановића. Руско-српска информативна агенција "ГАЗЕТА" вам преноси саопштењеу у целини.

Поштовани,

Пре две године СНП НАШИ издали су списак од тридесет лица којa кроз своје друштвено деловање заступају интересе западних сила. На њему се налазе разне јавне личности које су лобисти НАТО, независног Косова и антируски лобисти  који годинама крше Устав Републике Србије. Међутим, режим у Београду ухапсио је председника СНП НАШИ Ивана Ивановића и држао пет дана у притвору, а затим је започело маратонско суђење које траје већ две године. На почетак суђења директно је утицао и Мајкл Девенпорт који је у више наврата тражио да СНП НАШИ буду кажњени због објављивања списка. Ивановић је оптужен за прогон лица са списка, што је лаж и што се доказало кроз читав поступак. Једини циљ суђења Ивановићу био је да се обустави рад нашег покрета.
 
СНП НАШИ обавештава јавност у Руској Федерацији да је режим у Београду и отворено антируски и да је Ивановић управо због тога подвргнут двогодишњем развлачењу по судовима јер је рекао истину. Молимо Вас да обратите пажњу на овај случај грубог кршења људских права и политичког прогона који се тренутно одиграва у Србији. Режим у Београду нема милости према свима који заступају проруске политичке ставове у Србији.
 
(Информативна служба СНП НАШИ)

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

98187093 262121271815911 5764122891809456128 n

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ЈА ВОЛИМ СРБИЈУ