Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(окт 04, 2019)
Конфликт између Београда и Приштине, по свему судећи, трајаће поприлично дуго уколико Србија настоји да то питање разреши у своју корист, али онда се поставља друго питање — шта радити са процесом уласка Србије у састав Европске уније, изјавио је директор Института за словенске студије Руске академије наука Константин Никифоров.
   |    (сеп 24, 2019)
Свечаним постројавањем у Центру за обуку у Залужанима, код Бањалуке, данас је званично представљена јединица Жандармерије, нова организациона јединица Министарства унутрашњих послова Републике Српске.
   |    (сеп 24, 2019)
Заседање Генералне скупштине УН и бројни сусрети које ће у Њујорку имати српски председник Александар Вучић биће својеврстан тест који би требало да покаже да ли се ставови Запада према Србији и косовском питању мењају или се ради о козметичком улепшавању које би нашу земљу требало да преведе преко црвене границе.
   |    (јул 11, 2019)
Након потреса јачине 7,1 степена који је у петак погодио Kалифорнију, настала је огромна пукотина на површини Земље. Био је то други јаки потрес у 48 сати.
   |    (јул 11, 2019)
Истина је да су Срби представљени у западним медијима као убице, рекао је заменик уредника француског „Фигароа“.
   |   

ВИДАК СТОЈОВИЋ: УСКОРО КАПИТАЛНО ДЕЛО ПЕТРА МИЛАТОВИЋА ОСТРОШКОГ „СТРАНИ ИСТОРИЧАРИ СВЕДОЧЕ У КОРИСТ СРБА“

Петар Милатовић Острошки, познати српски књижевник и осведочени бранилац српских националних интереса, аутор 40 књига на српском и немачком језику у корист Срба, члан Удружења књижевника Србије (УКС), Удружења књижевника Црне Горе (УК ЦГ), аустријског удружења писаца ((IG Autorinnen Autoren, Literaturhaus, Wien) припремио је за штампу капитално документарно дело „СТРАНИ ИСТОРИЧАРИ СВЕДОЧЕ У КОРИСТ СРБА“.

Реч је, понављам о капиталном документарном делу у којем Милатовић презентује научне радове: немачких, француских, енглеских, руских, аустријских, мађарских, италијанских, бугарских, грчких, америчких, шпанских, белгијских, шведских, швајцарских, румунских и осталих светских историјских ауторитета који у својим научним делима доказују српску аутохтоност у Далмацији, Лици, Банији, Кордуну, Славонији, Барањи, Босни и Херцеговини, Македонији, Србији и Црној Гори.

Овај издавачки подухват, који обухвата неколико стотина светских историчара који у својим научним делима сведоче у српску корист, практично руши све политичке манипулације са српском етничком и историјском територијом коју су, почев од 1991. до 1999. године, зликовачки исцепкали великонемачки Четврти Рајх, Црна католичка интернационала у спрези са финансијским светским олигархијама, као и преко домаћих петоколонаша односно "националних штеточина и политичких дилетаната", како Петар Милатовић Острошки назива све њих који су чињењем и нечињењем допринели распарчавању српске етничке и историјске територије, дакле свих оних  које своје среће граде на српској несрећи...

Својевремено, тачније речено, још 1989. године, дакле пре почетка наметнутог рата на простору Балкана, Петар Милатовић Острошки је предлагао многим значајним политичким, научним, и издавачким институцијама да се овакво дело објави и спречи планирано крвопролиће у верско-националном грађанском рату, али је редовно добијао одговор да је то велики и скоро неизводљив подухват, што значи да им је лакше било да ратују него да научним чињеницама оборе све планиране манипулације.

На крају се упорни и доследни Петар Милатовић Острошки одлучио да без помоћи државе и државних интитуција објави капитално документарно дело „СТРАНИ ИСТОРИЧАРИ СВЕДОЧЕ У КОРИСТ СРБА“, уздајући се, по оној народној „у се и у своје кљусе“, што аутору служи на част, а држави и државним институцијама на срамоту, јер Милатовић несебично и поштено ради оно што је дужност државе и државних институција!

Очигедно је да аутор поступа визионарски због чега ће му српско потомство остати трајно захвално, јер презентовање светских историчара, који сведоче о српској аутохтоности на отетим и окупираним  територијама, заиста је подухват вредан високог поштовања и представља идеалну подлогу за будуће државно-правно и територијано уједињење васколиког српског народ на Балкану кад се ускоро стекну одговарајући геополитички услови!

Тако је то кад човек служи своме роду!

На крају, Милатовић капитално документарно дело „СТРАНИ ИСТОРИЧАРИ СВЕДОЧЕ У КОРИСТ СРБА“ објављује уз помоћ својих пријатеља и импозантном тиражу од 10 хиљада примерака.

(Агенција Газета)

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ГАЗЕТА ПРОМО ВИДЕО