Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(апр 29, 2020)
Високи представник Европске уније Жозеп Борел је оценио да ће криза библијских размера погодити Европу и свет због епидемије корона вируса, "а земље у развоју ће изгубити све приходе, будући да је дошло до краха извоза, цене нафте и сировина, туризам је стао, исто као и дознаке економских емиграната".
   |    (апр 29, 2020)
Жеља Сједињених Држава да организују нову трку у наоружању велика је грешка и погрешна процена Пентагона и Вашингтона и сигурно ће довести до формалног и званичног настанка војног савеза између Русије и Kине.
   |    (апр 29, 2020)
Чињеница да се земљин пол помера и иде ка Русији узнемирила је многе на Западу чак и врло озбиљне научнике који у томе виде заверу Русије. Да ли сте знали да се магнетни северни пол планете Земље за две године помери за растојање између Београда и Новог Сада.
   |    (апр 22, 2020)
Амерички инвеститор и милијардер Џорџ Сорош сматра да Европска унија у циљу борбе против ковида 19 и опоравка од последице пандемије треба да предузме мере какве се обично предузимају само изузетно у кризним временима, а које подразумевају издавање и продају обвезница без рока доспећа за које није потребно отплаћивати њихову номиналну вредност.
   |    (апр 21, 2020)
Министар одбране Александар Вулин каже да су у два инцидента у мигрантским центрима, у Адашевцима и у Крњачи, војници пуцали у ваздух, како би смирили ситуацију.
   |   

РУСИЈА ЧЕКА: ПУТИН И РУСКИ ГЕНЕРАЛ УПОЗОРИЛИ ДА ЋЕ ДОЋИ ДО КРАХА АМЕРИКЕ 28. МАЈА 2016. ГОДИНЕ

Многи стручњаци већ протеклих пар година упозоравају да свету следи нова криза. Ове тврдње су углавном усмерене на амерички долар и амерички финансијски систем за који се верује да ће се урушити. Паника се јавља због тога што монетарни подстицај скоро при крају. Шта то значи? То значи да је крах берзе готово загарантован.

У тренутку када су Федералне резерве заузете око монетарног подстицаја, у свету долази до обтања светског поретка. Кина је од регионалне силе постала међународна сила.

Русија је успешно анексирала Крим и источну Украјину уз минималан отпор Запада, а Иран се вратио у игру после дуго година ћутања. Свет се прилично променио за веома кратак период времена.

Више не живимо у униполарном свету у ком Америка сама диктира услове свима осталима. Данас Кина, Русија, Немачка, Иран и Саудијска Арабија представљају моћне геополитичке силе.

Како се политичка моћ буде распоређивала између ових држава, распоређиваће се и проток капитала.

Амерички долар ће изгубити свој престол и мериће се наспрам јуана и рубље.

Колапс америчког долара који председник Путин предвиђа за 28. мај 2016. године ће бити глобалан и обориће све валуте, а не само долар. Колапс валута ће довести до колапса свих новчаних средстава, а последице ће се осетити свуда у свету.

Ниједна валута у људској историји није била толико јака као долар. Он је де факто светска валута. Све друге валуте бледе у поређењу с њим. Међутим, овај колапс долара ће бити највећи догађај у људској историји. Биће то први догађај који ће утицати на све живе особе на свету. Сва људска активност зависи од новца. Наше богатство, наш рад, наша храна, наша власт и наши односи зависе у потпуности од новца.

Колапс долара ће довести до огромне инфлације и пораста каматних стопа. Проблем је само у томе што ће колапс америчког финансијског система повући читав глобални финансијски систем са собом.

(Webtribune.rs)

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

98187093 262121271815911 5764122891809456128 n

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ЈА ВОЛИМ СРБИЈУ