Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(мар 25, 2020)
Русија ће помоћим свим земљама којима је то потребно како би се избориле против пандемије коронавируса, изјавио је секретар Савета безбедности Русије Николај Патрушев.
   |    (мар 25, 2020)
Амбасадор Русије у САД Анатолиј Антонов оптужио је америчке медије да објављују неистините информације о ситуацији са короном у свету.
   |    (мар 25, 2020)
Амерички председник Доналд Трамп подржао је планове Саудијске Арабије о потискивању Русије са нафтних тржиша уз помоћ повећања производње, пише „Политико“, позивајући се на неименоване изворе.
   |    (мар 25, 2020)
Пандемија вируса коронa отворила је бројна питања, а једно од њих је и колико заиста знамо о свету у којем живимо, колико се у његовом спознавању ослањамо на званичне податке, умемо ли да препознамо чињенице и да их исправно тумачимо.
   |    (мар 07, 2020)
Мигранти нису окренути према богатим арапским земљама које имају мањак становништва него искључиво према Европи. То личи на геополитички пројекат.
   |   

ПРЕЛАСКОМ У ПРАВОСЛАВЉЕ ПРОНАШЛА САМ МИР

Педесетогодишња Ламија Т. одгајана је у породици која је живела у складу са прописима Ислама, али након што су јој се у сну јавили Исус и Богородица са јасним порукама, без двоумљења је прихватила Православље. Крстила се и узела име Ангелина тврдећи како је овим потезом добила вечно спасење.

Јунакиња ове приче рођена је у Босанској крајини, у селу које је било веома сиромашно и из којег су вребале бројне опасности због великог броја људи који су били зли, љубоморни и опасни по све оне који су им се отворено супротстављали. Ламија се никада није осећала смирено, испуњено и радосно на тој локацији. Са само дванаест година напрасно се тешко разболела, а лекари нису могли да утврде дијагнозу што је јасно наговештавало умешаност душмана који су јој напакостили путем ритуала и црне магије. Данима јој је било лоше, имала је велике страхове а у ваздуху је осећала мирис смрти. Тако млада, невина и нежна била је жртва, те је због дејства црне силе морала да пије антидепресиве како би школовање успешно привела крају. По завршетку средњег образовања удала се мислећи да ће јој улазак у заједницу променити живот на боље. Погрешила је и схватила да живи са човеком који је зависник о алкохолу. Решила је да га напусти и врати се у родно село. Поново је упала у вртлог психичког хаоса из којег није видела излаз па је са двадесет и три године покушала да себи одузме живот јер су муке биле неподношљиве. Породица је успела на време да је спречи у намери да почини суицид. Почела је интензивно да трага за Богом. Много времена је посвећивала молитвеном тиховању у којем је са очима пуним суза вапила за небеском помоћи. Дани су пролазили, а у породичној кући је ситуација била све тежа. Ламија је решила да направи велики корак и оде у иностранство са само једним циљем, да пронађе свој душевни мир. Тамо се заљубила и родила два сина чијим рођењем је почела једна нова етапа у њеном жвиоту.

 

Снови и астрална путовања

“Са четрдесет година почела сам да сањам снове религиозне природе али и да астрално путујем. Увек сам се питала који је то смисао живота. Зашто пролазим сва та страдања. Шта је Бог хтео кроз све невоље да ми поручи. Молитве су биле све јаче а смирење учесталије. Приметила сам да ми духовност много помаже, али то није било стопроцентно моје исцељење већ знатно олакшање на дубоком психолошком нивоу. Ноћима сам сањала Господа Исуса Христа који ми је показивао планету Земљу, људе и страдања у којима их је чудесно спасавао. Приликом једног мог астралног путовања имала сам прилику да се нађем на месту на којем је свуда била ватра. Све је горело у великом пламену. Исус ми је пружио руку желећи да ме извуче, гледала сам га и плакала. Своју руку је гурнуо у ватру да би ме избавио а затим повео даље. Дошли смо до неке реке изнад које се налазио водопад испод ког смо стали. Христос је почео да чита молитве на језику који је мени непознат. Затим је начинио крсни знак на мом челу. Крст је био златне боје, Господ ме руком благословио и вратио на Земљу”, открива по први пут за медије храбра Ламија и наставља своју животну причу.

Јaвљање Богородице

“Следећи пут кроз астрално путовање пратила ме Пресвета Богородица. Том приликом ми је рекла да људима на Земљи пренесем како ће бити велика страдања широм света а све због греховности и сатанске енергије коју највише емитују политичари који су на челу држава. Многи ће пасти, душу ће изгубити. Ми у Царству небеском смо тужни и молимо Бога да престану страдања – рече Богомајка. Сви који желе спасење нека се моле речима: Пресвета Богородице спаси мене грешнога и то три пута у току сваког дана како би умолили Господа да умањи трагедије. Богородица је изгледала божански лепо, имала је дуги плави шал и сва је сијала светлошћу” прича наша саговорница док јој се сузе сливају низ образе.

“Испричала сам вам само део свог богатог духовног искуства. Успела сам правилно да протумачим снове али и виђења приликом астралних путовања. Изучавала сам Куран, а затим и Свето писмо. У муслиманској светој књизи је записано да ће човечанство спасити Божји посланик Иса а.с. односно Исус Христос који ће доћи са неба и покорити Деџала односно Антихриста. Схватила сам да сви чекамо Господа и његов други долазак међу људе. Ову причу вам причам с циљем да пробудим народ и призовем их на покајање и повратак Православљу које је извор духовне радости. Чврсто сам донела одлуку са великом љубављу у срцу и крстила се у Православној цркви и добила име Ангелина. Светом тајном крштења Господ је спасао моју душу од даљих страдања. Тек сада сам успела да видим своју прошлост на адекватан начин. Била сам незаштићена некрштена душа коју су мучили демони. Ја сам данас друга жена. Пуна сам љубави и топлине захваљујући нашем једином спасу Господу Исусу Христу којем свакодневно узносим молитве и захвалност“ завршава своју ексклузивну исповест за Газету наша сестра у Христу Ангелина.

(Aгенција Газета) 

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ГАЗЕТА ПРОМО ВИДЕО