Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(мар 25, 2020)
Русија ће помоћим свим земљама којима је то потребно како би се избориле против пандемије коронавируса, изјавио је секретар Савета безбедности Русије Николај Патрушев.
   |    (мар 25, 2020)
Амбасадор Русије у САД Анатолиј Антонов оптужио је америчке медије да објављују неистините информације о ситуацији са короном у свету.
   |    (мар 25, 2020)
Амерички председник Доналд Трамп подржао је планове Саудијске Арабије о потискивању Русије са нафтних тржиша уз помоћ повећања производње, пише „Политико“, позивајући се на неименоване изворе.
   |    (мар 25, 2020)
Пандемија вируса коронa отворила је бројна питања, а једно од њих је и колико заиста знамо о свету у којем живимо, колико се у његовом спознавању ослањамо на званичне податке, умемо ли да препознамо чињенице и да их исправно тумачимо.
   |    (мар 07, 2020)
Мигранти нису окренути према богатим арапским земљама које имају мањак становништва него искључиво према Европи. То личи на геополитички пројекат.
   |   

КОЛУМНА: НАТО ОРГИЈА У СРБИЈИ

Плашим се да су неки наши властодршци толико заслепљени самообманом о сопственој „мудрој политици“, да нису у стању да докуче да су управо запалили фитиљ под бомбом постављеном у темеље Србије. Бомбу су истина, по НАТО инструкцијама, други НАТО извршитељи почели да монтирају много раније, али је монтажу довршила управо напредњачка власт, а сад се спрема и да је активира. Србије са НАТО толико узнапредовала, да чини немогућом било какву озбиљнију војну сарадњу са Русијом?

Или ће се можда похвалити да је одбио да потпише Закон о потврђивању споразума између Владе Републике Србије и организације НАТО за подршку и набавку (NSPO) о сарадњи у области логистичке подршке, и да је својим политичким ауторитетом издејствовао код Владе да тај закон повуче из процедуре?

Плашим се да су неки наши властодршци толико заслепљени самообманом о сопственој „мудрој политици“, да нису у стању да докуче да су управо запалили фитиљ под бомбом постављеном у темеље Србије. Бомбу су истина, по НАТО инструкцијама, други НАТО извршитељи почели да монтирају много раније, али је монтажу довршила управо напредњачка власт, а сад се спрема и да је активира.

Сетимо се да је фамозни СОФА споразум, по којем већ, засад повремено и скривено, под окриљем ноћи, НАТО конвоји прелазе нашу територију, потписао још Вучићев министар одбране Небојша Родић, а ратификован је управо у време када је Русија улагала вето на НАТО резолуцију о Сребреници у Савету Безбедности УН. Овај најновији споразум је његова логистичка допуна, која омогућава НАТО запоседање и коришћење територије, објеката и инфарструктуре у Србији у дужем периоду. Све уз „дипломатски имунитет“ и експлицитну обавезу Србије да неће покретати судске поступке ни тражити одштету, чак и ако коришћење НАТО наоружања и технике на њеној територији изазове и смрт њених грађана!

За злочине против Отаџбине, то је свима познато, не важи „Опрости им Боже, не знају шта чине“. Опроштај ту није могућ. Чак ни од Господа Бога.

Мисле ли властодршци заиста да ће кад се НАТО трупе нађу у Србији, највероватније у некој антируској активности, њихов „Споразум између Владе Републике Србије и организације НАТО за подршку и набавку (NSPO) о сарадњи у области логистичке подршке“ спречити Србе да им се оружано супротставе?

Уопште, усвајање оваквих споразума, може се окарактерисати само као издаја, лудост и злочин, јер је бесмислено доносити Законе који не само да су супротни Уставу, већ темељном принципу суверенитета народа, који је изнад

Устава. Сваки савестан грађанин ће и осетити и разумети, не само да није обавезан да спроводи овакав закон, већ да је напротив, обавезан да га не спроводи.

У само неколико дана, уочи усвајања овог закона у Београду се дешавала најстрашнија НАТО оргија. Примопредаја дужности шефа НАТО „канцеларије за везу“ у Београду (која, узгред, по овом најновијем споразуму, добија јасне обрисе окупационе команде за Србију) између старог и новог НАТО генерала, пред свим највишим официрима Војске Србије, постројеним у ставу „мирно“ у Дому Војске Србије. Посета врховног команданта НАТО у Европи генерала Бридлава. Чапраз диван Вука Јеремића са бившим врховним командантом НАТО у Европи генералом Ставридисом у хотелу „Метропол“, (који су срећом помутили млади родољуби из СКОЈ-а). И, као врхунац, посета групе америчких сенатора, предвођених вијетнамским вампиром, оцем „Исламске државе“ и наравно србождером, Мекејном.А све то праћено убиством генерала Толимира у Хагу, понижавањем званичног представника Србије и захтевом да се тамо крајем марта испоручи Војислав Шешељ.

Да ли Николић, Вучић и Дачић заиста мисле да се удвориштвом може ублажити карактер чудовишта? Не, господо, управо је супротно, удвориштво је најбоља гаранција да ћете изгубити главу и да ће вас вући по блату.

Не знам да ли је прошао последњи тренутак да се дозовете памети, али будите сигурни, српски народ неће делити такву вашу судбину.

Окупација Србије од стране НАТО и ЕУ, која уништава српску привреду и десеткује осиромашено и обесправљено становништво, тврдоглавошћу власти и њеним најновијим потезима, доводи земљу у стање свеопште нелегитимности, претвара цео државни апарат у окупациону управу, коју притом окупатор неће ни да плаћа, већ она постаје систем бескорисних и штетних извршитеља и утеривача, који своје плате обезбеђују дерући кожу са леђа народа, јер су претходно угушили сву привредну активност од које би могли наплатити порез. И сад им је једина нада да ће ипак доћи бар по неки робовласнички „инвеститор“, да бар по неком Србину обезбеди кулук за минималац, како би онда тог понеког могли да прикажу на ТВ Пинк и себи направе рекламу за изборе.

Стање је ужасно и неодрживо, те ће ускоро бити окончано. Овако или онако.

Србија ће бити слободна, привреда ће се покренути, биће много више рођених и много мање умрлих, и бићемо заштићени у војном савезништву са Русијом. За Србију – до победе!

(Владимир Кршљанин - председник Покрета за Србију)

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ГАЗЕТА ПРОМО ВИДЕО