Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(апр 29, 2020)
Високи представник Европске уније Жозеп Борел је оценио да ће криза библијских размера погодити Европу и свет због епидемије корона вируса, "а земље у развоју ће изгубити све приходе, будући да је дошло до краха извоза, цене нафте и сировина, туризам је стао, исто као и дознаке економских емиграната".
   |    (апр 29, 2020)
Жеља Сједињених Држава да организују нову трку у наоружању велика је грешка и погрешна процена Пентагона и Вашингтона и сигурно ће довести до формалног и званичног настанка војног савеза између Русије и Kине.
   |    (апр 29, 2020)
Чињеница да се земљин пол помера и иде ка Русији узнемирила је многе на Западу чак и врло озбиљне научнике који у томе виде заверу Русије. Да ли сте знали да се магнетни северни пол планете Земље за две године помери за растојање између Београда и Новог Сада.
   |    (апр 22, 2020)
Амерички инвеститор и милијардер Џорџ Сорош сматра да Европска унија у циљу борбе против ковида 19 и опоравка од последице пандемије треба да предузме мере какве се обично предузимају само изузетно у кризним временима, а које подразумевају издавање и продају обвезница без рока доспећа за које није потребно отплаћивати њихову номиналну вредност.
   |    (апр 21, 2020)
Министар одбране Александар Вулин каже да су у два инцидента у мигрантским центрима, у Адашевцима и у Крњачи, војници пуцали у ваздух, како би смирили ситуацију.
   |   

ВЛАДАРИ ИЗ СЕНКЕ ИМАЈУ САВРШЕН ПЛАН ИСТРЕБЉЕЊА ЧОВЕЧАНСТВА

Многи људи још увек нису свесни опасности којима ђаво преко своје властите елите кроји свет према својој вољи. Оно што многи не знају, што им је у потпуности скривено, је чињеница да сотона највише мрзи човека и његово рађање, јер рађање човека, Божјег бића је најсветији дар од Бога.

Иступ лекара који више није могао ћутати доказује управо ту ђаволску превару, коју је врло важно раскринкати сада и одмах, јер времена понестаје. Милиони људи захваћени су у мрежу лажи потпуно несвесни да је све што виде искреирано у умовима духовно болесних људи у потпуности предатих злу.

Једног дана давне 1969. године скупила се мала али изузетно јака елита на предавању dr. Richarda Daya. Скуп је био затворене врсте и његов садржај по заповеди никада није смео испливати у јавност. Но, појавом интернета ретко што може бити скривено па садржај овог састанка кружи интернетом под насловом ‘The New World Order of the Barbarians’ (Ново доба варварских).

Наиме, dr. Richarda Day био је угледни педијатар и стручњак за вештачку оплодњу али и све до 1968. био је директор ‘‘Planned Parenthood’, пре названу као Америчка контрола рађања ‘, организације за’ планирање породице ‘коју финансира Фондација Рокфелер. о, породице која својим финансијама потпомаже убити преко милион нерођене деце годишње кроз ове клинике, и која има широку подршку УН – а у смислу подршке абортуса, вештачке оплодње и стерилизације становништва широм света, путем вакцине.

Један инсајдер са тог предавања, Dr. Lawrence Dunegan, тек је након двадесетак година смогао храбрости да објави делове реферата dr. Richarda Daya. Учинио је то, каже зато што је тек тада, након 20 год. схватио у потпуности речи Dr. Daya, видевши како се све то остварује свуда око нас.

‘Dr. Day, све нас је окупио, како је рекао, да нас обавести о великим променама које ће нас задесити у следећих 30 год, ‘започео је Dr. Dunegan и наставио: ‘Не, не мислим на комунизам’ – рекао је, ‘мислим на нешто веће и стравичније од комунизма! Dr. Day је наставио причати о новом друштву које нема корена, односно ослонца у ничему али које ће све промене пасивно и малим корацима прихватати, ни не знајући о чему се ради. Dr. Day је на предавању понављао како су људи пренаивнi и како никада не постављају права питања. То пренаивнo често је заменио и речју преглупи. Јер, постоје двоструке намере: ‘Једна је намера која је људима прихватљива, а друга је она права намера која ће нам помоћи да се нови систем у потпуности постави и уздигне.’

А то је систем апсолутне контроле човечанства! Оно што елиту највише забрињава је сексуални нагон и са тим повезана прокреацијa, дакле, стварање новог човека, односно рађање. Како не постоје ваљани начини да се тај нагон искорени, смислили су паклени план: ‘Апсолутна сексуализација, од вртића па све до старачког дома. Секс треба бити нешто као спорт, свуда и у свако време, лако доступан, хибридан, али увек уз помисао заштите. Заштита, заштита, кондоми, пилула за дан после – све је дозвољено уз лако доступну заштиту. У психу још малог детета треба углавити; секс и заштита, као нпр. сести у ауто и завезати се. Секс без деце треба постати опсесија. За оне који желе децу постојаће лабораторији који ће стварати савршену децу. У сврху ширења заштите појавиће се и неке чудне, неизлечиве болести које ће ширити страх од незаштићеног секса – рекао је Dr. Day.

Касније, кад се појавила СИДА и друге болести кликнуло је Dr. Duneganu. У сврху сексуализације становништва појавиће се слобода за све настраности: „Сви ће имати јавно право на“ љубав „: хомосексуалци, педофили, некрофили, зоофили, умно хендикепирани, деца, сви.

У сврху спречавања прокреације предузимат ће се свеобухватни програми у циљу уништења породице. Жене ће радити прековремено као и мушкарци, пуно ће путовати пословно, изостајати ће из куће, целодневни вртићи с изрежираним програмом биће свима доступни, плате ће бити све мање, несигурност све већа, све више ће се рађати болесна деца, људе ће захватити страх од рађања. Ко би желео да има децу у таквим условима? Редукција популације ће се спроводити кроз ове мере, заштита, абортуси, пилула за дан после, подржавање хомосексуалности и избијање у век нових полних болести. Али томе није крај – ‘Неки људи предуго живе или немају довољно квалитетан живот’. Уз помоћ ‘смртоносне пилуле’, и адекватног болничког система тај проблем ће бити решив.

‘Свако има право на одређени век’ – рекао је Dr. Day – ‘Али, неки људи живе предуго и нису више ником од користи. Постају само оптерећење за младе људе. Присилићемо ћемо их да се брину о својим родитељима али, тако да им скрате живот. Опуштено, весело, за захвалношћу што су добро обавили свој задатак, једноставно ће организовати опроштајну парти сви заједно и пружити им ‘задњу пилулу’. Еутаназија ће бити свакодневна ствар као секс или доручак. ‘

‘Лек за рак ми већ одавно имамо’ – наставио је Dr. Day – али све је то добро скривено у нашим институтима (Мисли на Rockefellerove институте). Замислите како би планета била пренапучена да то свима откријемо. Рак је изврсна ствар за депопулацију! 

Dr. Day још је рекао како елита има савршен план истребљења човечанства и како је главни циљ; уздизање новог света у коме ће елита владати а оно мало људи што преживи бит ће њихови робови. „То је судбина коју елита планира спровести“ рекао је Dr. Dunegan које појаснио да је изузетно важно да ове информације доспеју до што већег броја људи јер, у супротном, елита ће без пуно опирања успети извршити оно што су наумили.

(Дневно.хр)

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

98187093 262121271815911 5764122891809456128 n

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ЈА ВОЛИМ СРБИЈУ