Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(дец 15, 2019)
Амбасадор Русије у Србији Александар Боцан-Харченко поручио је да је очигледно да политика Русије на Балкану никад није била активнија него данас, узимајући у обзир последњих неколико деценија.
   |    (дец 15, 2019)
Долазак Владимира Зеленског на власт у Украјини и самит „нормандијске четворке“ у Паризу смањили су шансе за оружани сукоб у Украјини, изјавио је портпарол Кремља Дмитриј Песков за „Први канал“.
   |    (дец 13, 2019)
САД планирају да у Србији створе инвестициони фонд за финансирање локалних медија, наводи се у саопштењу који је објавила Америчка агенција за међународни развој (УСАИД). Према званичницима ове владине структуре, подршка медијима у Србији је неопходна да би се ојачала евроатлантска интеграција земље.
   |    (дец 12, 2019)
У Русији влада контролише финансијски систем и има доминантан (али не потпун) утицај на медије. У САД и Европи финансијски интереси контролишу већину медија (осим неких алтернативних медија) и имају готово потпуну контролу над владом.
   |    (дец 12, 2019)
Прослављени српски режисер Емир Кустурица рекао је да је код лидера СДА Бакира Изетбеговића, који је критиковао њега и нобеловца Петера Хандкеа, присутна „љубав према мржњи“ и истакао да је чак и Нобелова награда постала део антисрпског дискурса.
   |   

ЖИГ ЗВЕРИ СЕ РАСПРОСТРАЊУЈЕ ПО СВЕТУ (ВИДЕО)

Након много причања, писања, упозоравања, напокон је стигла потврда да је свет дубоко закорачио у последња времена која најављују долазак Антихриста и потпуно разоткривање апсолутнога греха на целој планети. То је хришћанима најављено у библијској књизи Откривења.

Све што та књига садржи тренутно се одмотава пред нашим очима, а врхунац те књиге је застрашујућа најава која сведочи о томе како ће цело човечанство бити приморано поклонити се звери, Антихристу, те ће бити приморано да инплатира антихристов жиг у своје тело ако желе да преживе, купују, продају.

Она (ЗВЕР нап. А.) чини да се свима – малима и великима, богатима и убогима, слободњацима и робовима – удари жиг на десницу или на чело и да нико не може куповати или продавати осим оног који носи жиг са именом Звери или са бројем имена њезина. Откривење. 13: 16-17.

О микрочиповању људи последњих неколико година јако се пуно говори, а кампања чиповања поготово у САД у последњих неколико месеци попримила је застрашујуће облике. У новом „Obamacare“ закону јасно пише да ће РИФД чипови бити као идентификација уграђени у тело све до једног човека. На 1004. страници овог закона пише: „Чип који ћемо уградити у људе имаће све могућности праћења, али ће бити и повезан са банковним рачуном. У закону се спомиње и законски оквир микрочиповања становништа па тако у истом закону пише и „Најкасније 36 месеци од ступања овог закона на снагу, чипови морају бити уграђени“. С обзиром на то да је тај спорни закон ступио на снагу 23 март 2013., то би значило да ће по закону чип морати да имају сви до 2017.

Микрочиповање се рекламирало преко највећих светских медија, а бивша директорка ДАРПА-е, односно агенције америчког министарства одбране задуженог за развој војне технологије, сада једна од директорки моћног Googlea, Regina E. Duncan гостујући у једној емисији пре некога је времена представила микрочипове које ће сви желети, с којима се човек претвара у „супер човека“ обдареног моћима, у импулс, систематски вибрирајући који ће моћи управљати технологијом, мислима, додиром.

То је, могли бисмо рећи, био врхунац кампање који је наравно уродио плодом. Људи наиме чекају у реду како би си у месо уградили микрочип, а о томе је писао и The Telegraph. Један од многих који се већ чипова је и Мартин Висмаер који је због микрочипа невероватно срећан јер сада, како каже, сав свој новац може чувати унутар свога тела! (??) Захваљујући 12 милиметара дугачком стакленом рачунарском чипу уграђеном у његово тело, он више не мора мислити ни о чему. Уместо њега мислиће микрочип.

Наиме, он није једини, људи чекају у реду како би си у тело уградили микрочип који ће, како говоре, користити као будилник или кључеве којима ће отварати врата аутомобила или куће у потпуности заведени, испрограмирани и несвесни да микрочип омогућава елити да се једним кликом реше свих тих људи или их пак могу испрограмирати за разне злочине, што ће се наравно догађати с обзиром на то да су сами пристали да буду у служби Антихриста.

VeriChip (познатији и као PositiveID) испуњава све критеријуме који ће Антихристу омогућити да обележи свако људско биће које жели продавати или куповати. VeriChip је РФИД чип који се убацује у људско месо. Он се данас већ користи преко Obamacare програма у здравствене сврхе те се већ навелико уграђује болесним људима на превару како би „супервизори“, могли стално пратити болесног пацијента. Наравно, то је лаж и превара којом су људи навучени дали своју, од Бога дану, слободу ономе ко тим чипом управља.

То је иста технологија којом се чипују животиње како би се могле вратити власнику када се изгубе, а сада се чипују сви они људи који очито слободном вољом желе имати „власника“, односно Антихриста изнад себе. Микрочиповање се одвија у САД, али иу Европи и само је питање дана, тренутка када ће и вама бити пружена та демонизована прилика.

Изненађује чињеница да је упркос бројним упозорењима одзив веома велики, што показује да људи ипак нису свесни онога што раде самима себи и како се тим чином самовољно клањају звери. Ставати микрочип у своје тело и препустити своје, а опет Божје биће звери заиста се граничи са здравим разумом, поготово ако је тај микрочип најављен у Библији као проклетство. Због тога, будите јако опрезни и по цену живота не примајте Жиг звери јер колико год вам говорили о технолошким погодностима ове технологије, морате знати како примањем микрочипа у себе престајете да будете људи и постајете рачунар, односно робови исконског зла које је, ако је судити према знаковима из Откривења, већ међу нама.

„За њима ето и трећег анђела који викаше иза гласа: Ко год се клања звери и лику њезину те прими жиг на чело или руку, пит ће вино гнева Божјега, неразводњено, наточено већ у чаши срџбе његове! И биће ударен на муке у огњу и сумпору светим анђелима наочиглед и наочиглед Јагањцу. Дим муке њихове сукља у све векове. Ни дању ни ноћу немају починка они који се клањају звери и лику њезину и ко год прими жиг с именом њеним. У том је постојаност светих – оних што чувају заповести Божје и веру Исусову. Откривење. 14: 9-12.

„И трећи анђео за њим иде говорећи гласом великим: Ко се год поклони звери и икони њеној, и прими жиг на чело своје или на руку своју, и он ће пити од вина гнева Божијег, које је непомешано уточено у чашу гнева Његовог, и биће мучен огњем и сумпором пред анђелима светима и пред Јагњетом. И дим мучења њиховог излазиће ва век века; и неће имати мира дан и ноћ који се поклањају звери и икони њеној, и који примају жиг имена њеног“ (Откривење 14: 9-12.

Погледајте видео:

(Дневно)

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ГАЗЕТА ПРОМО ВИДЕО