Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(јул 10, 2020)
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган потписао је данас декрет којим Аја Софија постаје џамија након што је суд поништио одлуку власти из 1934. године којом је та грађевина постала музеј.
   |    (јул 03, 2020)
Земљиште поред Фоче је само једна од 17 локација у РС, коју би Армија БиХ, уз помоћ Уставног суда, да укњижи на своје име, са идејом да једнога дана уз Дрину, стационира и НАТО као сталну војну претњу Србији.
   |    (јул 03, 2020)
Министарство здравља је одобрило још један руски лек против вируса корона на основу фавипиравира, под трговачким називом арепливир. Први авифавир је одобрен крајем маја, а клиничка испитивања су започета тек у априлу.
   |    (јун 22, 2020)
Председник РФ указао да су бивше совјетске републике имале право да се одвоје, али да није било правила која би то регулисала. Навео је да су неке од њих унутар СССР добиле огромне традиционалне руске историјске територије, па одједном одлучиле да напусте Совјетски Савез. Да однесу са собом поклоном од руског народа који се ништа није питао…
   |    (јун 22, 2020)
Велика већина Американаца слабо зна и географију и историју. Неки чак и најкрупније и најважније ствари које нису далека прошлост.
   |   

САТАНИН СЛЕДБЕНИК РОКФЕЛЕР ПОРУЧУЈЕ: ПАПА ФРАЊА ТРЕБА ДА БУДЕ ПОГЛАВАР ЈЕДНЕ СВЕТСКЕ РЕЛИГИЈЕ (ВИДЕО)

Овај свет је толико заглибио у суноврат да се често питамо како нас више и сам Господ може трпети. Али, опет верујемо да је Христос милостив због чистих душа које ходе Земљом и моле се за спас наше цивилизације. Онај који упорно ради на припреми терена за долазак Антихриста је отворени сатаниста Дејвид Рокфелер који се сусрео са папом Фрањом који му је том приликом пољубио руку и показао своју наклоност и оданост. 

У својим напорима да Хришћанство обједини са другим религијама, папа Фрања био је домаћин низа међуверских окупљања у Ватикану, а на једном од њих присутни су били поглавари водећих светских религија међу којима су се издвојили: Васељенски Патријарх Вартоломеј који је осведочени екумениста и папољубац, муслимански вођа Абу Мазен који је том приликом по први пут у башти Ватикана изучио муслиманску Фатиху, а на састанку су били присутни и Шимон Перес као и Махмуд Абас. 

Побројани Антихристови следбеници су се заједно молили на хебрејском, енглеском, арапском и италијанском језику. Они се залажу за стварање једне Светске религије у којој би папа имао примат и водио цело човечанство у духовну погибељ. Иако су папини напори наизглед племенити, они су у потпуној супротности са Светим писмом.

Све ово што нам се сада дешава је записано у Откровењу тако да не треба много да нас чуде њихове прљаве игре. У "молитви" квази поглавара - масона - језуита није призивано име Господа Исуса Христа већ су само спомињали "Бога" тражећи опроштај за грехове молећи се за мир у свету. 

(Велимир Ремић - Агенција Газета)

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

98187093 262121271815911 5764122891809456128 n

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ЈА ВОЛИМ СРБИЈУ