Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(окт 04, 2019)
Конфликт између Београда и Приштине, по свему судећи, трајаће поприлично дуго уколико Србија настоји да то питање разреши у своју корист, али онда се поставља друго питање — шта радити са процесом уласка Србије у састав Европске уније, изјавио је директор Института за словенске студије Руске академије наука Константин Никифоров.
   |    (сеп 24, 2019)
Свечаним постројавањем у Центру за обуку у Залужанима, код Бањалуке, данас је званично представљена јединица Жандармерије, нова организациона јединица Министарства унутрашњих послова Републике Српске.
   |    (сеп 24, 2019)
Заседање Генералне скупштине УН и бројни сусрети које ће у Њујорку имати српски председник Александар Вучић биће својеврстан тест који би требало да покаже да ли се ставови Запада према Србији и косовском питању мењају или се ради о козметичком улепшавању које би нашу земљу требало да преведе преко црвене границе.
   |    (јул 11, 2019)
Након потреса јачине 7,1 степена који је у петак погодио Kалифорнију, настала је огромна пукотина на површини Земље. Био је то други јаки потрес у 48 сати.
   |    (јул 11, 2019)
Истина је да су Срби представљени у западним медијима као убице, рекао је заменик уредника француског „Фигароа“.
   |   

НАУЧНИЦИ ИСТРАЖИВАЛИ И ДОКАЗАЛИ: ДАНАШЊА ХРАНА ЈЕ НАПРАВЉЕНА ДА БИ УБИЈАЛА ЉУДЕ! (ВИДЕО)

Након што је независни амерички лабораторију Натурал Њуз анализирао више од 1000 врста различите хране, од „супер“ хране до „џанк фуда“, преко витамина, житарица и свега што се данас нуди под ознаком „храна“, Мајк Адамс, доктор и главни научник ове лабораторије дошао је до једног јединог закључка; „Храна данас, дизајнирана је тако да убија!“

„На основу онога што сам видео путем атомске спектроскопије и анализе свих супстанци које људи конзумирају на дневној бази морам поручити у грубо да је стање заиста алармантно“ говори Адамс те додаје „доказао сам како је храна данас намерно дизајнирана, не да би човек помоћу ње преживео већ управо супротно, да га се што пре усмрти. „

Адамс је рекао јавности како су истраживања његове лабораторије, а која трају већ дуги низ година показала застрашујуће чињенице као на пример, храна данас изазива смрт, психичке болести попут деменције, стреса, депресије, па неплодност која се шири, до оштећења појединих органа, али и оно што је најважније, долази до губитка способности човека да размишља рационално; долази до сметености, недостатка концентрације итд.

Ту су и кожне болести, тумори, мождани удари и све друге напасти које се крију иза речи „Храна“. „Пуно је тога више него што су анализе показале, од контаминације хране тешким металима које људи свакодневно конзумирају, а које воде у гроб саме по себи.

„Овде се ради о потпуно намерној формулацији токсичних отрова у производима који се масовно користе у целом свету“. Резултат тога је оно што видимо: „Масовно лудило, пораст криминалитета, колапс масовне радне снаге, повећање зависника о државној благајни, колапс демократије које не могу заживети због когнитивне ретардације маса које имају право гласа, пораст затворске популације, али и потпуни колапс способности свеопште јавности која не може схватити ни основне информације а које им се сервирају у маинстреам медијима. „

Дугорочне последице овог раширеног тровања храном су како упозорава Адамс: „потпуна пропаст модерне људске цивилизације и то из више разлога; економске неодрживости, еколошког уништења, масовне депопулације становништва али и политичког насиља који је све чешћи, а задњи пример имамо у Украјини. Да, све је то због хране „!

Застрашујући отрови које људско биће конзумира!

Нпр. У својој детаљној анализи коју је спровео Адамсов лабораторију, он спомиње велике количине „хемијских једињења из подлошке за јогу“ а које се како говори користе у подземним железницама, али иу свој широко распорострањеној брзој храни, од ресторана, преко, хлеба, пецива , салама, сирева и свега сувог и меснатог што можете наћи на полицама дућана.

Такође у великим количинама у истим намирницама пронађена је велика количина хемијског азодикарбонамида који се повезује са раком. Но, то није случајно, него, говори Адамс тај хемијски спој намерно се ставља и без икакве потребе у храну за масовну конзумацију.

„Не постоји логичан разлог зашто хемикалија под називом азодикарбонамид треба бити додата примерице, хлебу или пециву, и саламама, она хемијски не служи тим намирницама и нема никакву хранљиву ни заштитничку сврху. Чини се како се он додаје само као отров за стотине милиона потрошача који га беспотребно конзумирају. „

Адамс се посебно базирао и на витамине те на такозвану здраву храну која је такође затрована. Примера ради, популарни вештачки витамини које масовно људи користе као додатак исхрани толико су затровани бакром да је то неверојатно. Витамини се узимају на дневној бази, а таква конзумација бакра доводи до менталног лудила и психозе. Наравно када људи оболе од менталних болести услед витамина опет се окрећу истим фармацеутским отровима.

Биљке које купујете затроване су оловом, тврди Адамс, на основу истраживање његове лабораторије. Биљке су третиране разним додацима из Кине препуних оловом. Адамс упозорава да је чак 90 посто биљака које су тестиране имале у себи забрињавајуће нивое олова. Како говори, олово је тешки метал који оштећује људски мозак. Он узрокује деменцију и Алцхајмер и убрзава распад људског мозга. Застрашујуће је да то људи користе, напомиње Адамс.

То су само неки од резултата овог истраживања. Али овај спектроскопски лабораторију пронашао је још нешто. А то су велике количине алуминијума у ​​ваздуху и на пољопривредним површинама, а које падају директно са неба. Адамс тврди да су његова истраживања потврдила да је планета, земља и ваздух прекривен алуминијумом.

Измерен је ваздух унутар лабораторије, ван зграде, око пољопривредних површина и доказано је да алуминијума има свугде, не можемо га избећи, али највеће концентрације су наравно око усева што доказује да се усеви посебно третирају из ваздуха отровним хемијским супстанцама попут алуминијума. За све они које не знају Адамс упозорава да је удисање и конзумирање алуминијума узрочник дегенеративних поремећаја мозга, целе људске популације.

Храна као оружје!

Као што можете видети из ових малих примера, храна се данас користи као оружје против човечанства. То је врло подмукао и тихи рат против човечности, врло добро закамуфлиран, а последице су страшне. Храна коју једемо мења људско биће, а самим тиме и стварност коју живимо.

Први светски рат водио се у рововима са војницима и стварним оружјем од олова! Други светски рат био је намерно изазван и био је геноцидног карактера. Битка се водила напредним кинетичким оружјем, али и хемијским оружјем осмишљеним од фармацеутске индустрије. Након Другог светског рата и нацистичке ере рат се привидно прикрива, а вође из нацистичког доба оснивају фармацеутску индустрију која у својим рукама држи и храну и лекове целога света. Трећи светски рат је у току. Он се одвија управо сада против сваког живог бића.

Решење је, масовно буђење, Божјом провидношћу на које нису рачунали када су нам у храну почели стављати отрове за масовну ретардацију популације.

 

(АнтиЦензура)

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ГАЗЕТА ПРОМО ВИДЕО