Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(јул 17, 2020)
Амерички Стејт департмент намерава да издвоји финансијску помоћ за непрофитне организације које ће помоћи „јачању веза“ између грађана Србије и Сједињених Америчких Држава, а такође олакшати улазак земље у Европску унију, наводи се у документу Стејт департмента, у које је имао увид РТ.
   |    (јул 17, 2020)
Резолуција о Сребреници, чији је предлог представљен у америчком Конгресу служи како би Бошњаци сачували улогу једине жртве грађанског рата у БиХ и истовремено, како би Американци оправдали своју улогу у том рату.
   |    (јул 10, 2020)
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган потписао је данас декрет којим Аја Софија постаје џамија након што је суд поништио одлуку власти из 1934. године којом је та грађевина постала музеј.
   |    (јул 03, 2020)
Земљиште поред Фоче је само једна од 17 локација у РС, коју би Армија БиХ, уз помоћ Уставног суда, да укњижи на своје име, са идејом да једнога дана уз Дрину, стационира и НАТО као сталну војну претњу Србији.
   |    (јул 03, 2020)
Министарство здравља је одобрило још један руски лек против вируса корона на основу фавипиравира, под трговачким називом арепливир. Први авифавир је одобрен крајем маја, а клиничка испитивања су започета тек у априлу.
   |   

ОВА ИСТИНА ЋЕ ВАС ШОКИРАТИ: АЈФОН ПРОИЗВОДЕ ИЛУМИНАТИ

У овом тексту представићемо вам везу и начине на које илуминати утичу на широке масе људи, испирајући њихов мозак и здрав разум, а све с циљем да што више душа преваре како би прихватиле жиг звери који се увелико спрема у Америци. Eпл је компанија којом се жели утицати на прихватање антихриста и његовог краљевства.

Прво погледајте њихов лого, који се састоји од јабуке која је загрижена и њено право значење је повезано са тајним сатанским друштвом које наравно никада неће открити. Епл лого је уствари забрањено воће из рајског врта које је донело смрт, грехе и уништење људском роду. Међутим они овај знак виде као просветлење, славу луциферу којем се клањају. Многи људи нису ни свесни шта носе на позадини свог телефона, јер су њима толико испрани мозгови да и не примећују било шта лоше. Ако се вратимо назад кроз историју, први Мац компјутер је продат за 666,66 долара,а сви знамо да је према подацима из Библије управо овај број симбол забрањеног воћа и број звери.

Сви Епл-ови производи су названи са ајпод, ајфон, ајпед, а у енглеском језику ај (еyе) значи око па је лако закључити да илумиати користе свевидеће око као свој симбол.

Фокусирајмо се сада на зграду седишта епл продавнице, која је изграђена у облику пирамиде, а добро је познато да је и пирамида један од симбола илумината. Они такође користе и коцку, која је повезана са обозавањем бога Сатурна, и познатија је као Сатурнова црна коцка.

Нажалост, суочавамо се са таквим стањем и менталним склопом нације, да људи иако све ово виде, неће реаговати и ништа се неће променити. Радије ће се правити да ништа нису видели, јер су толико посрнули па немају потребе да било шта ураде у вези са тим. У Библији јасно стоје сва ова дешавања и знаци по којима се то може и видети, али људи су толико заведени грехом и сатаном да нису у стању да то и примете.

Шта илуминати желе овим да постигну? Па они желе да постану као богови, бесмртни и са неограниченом моћи, а све то покушавају уз помоћ технологије. Ови људи који у редовима чекају само да би могли да купе најновији ајфон 6, показују своју залуђеност овом компанијом и лако је манипулисати њима. Њима није било мрско да чекају у редовима цео дан и целу ноћ, само да би купили одређени производ. То показује колико је лако утицати на њих због обичне ствари у овом случају телефона. Ово је само проба да би видели колико су људи спремни да иду, да приме жиг звери, да стану у ред и чекају цео дан и ноћ само када би им неко рекао да је то исправно и да то тако треба бити.

ПРАВОСЛАВНА БРАЋО И СЕСТРЕ! РЕШИТЕ СЕ САТАНИНОНГ ТЕЛЕФОНА ШТО ПРЕ! ОДБАЦИТЕ ЗЛО! НЕ ПРИХВАТАЈТЕ ДЕМОНСКЕ ПРОИЗВОДЕ КОЈЕ НАМ ЗАПАД СЕРВИРА. ИСПРЕД НАС СУ ВЕОМА ТЕШКА ВРЕМЕНА СА ЈОШ ВЕЋИМ ИСКУШЕЊИМА, САМО ОДАБРАНИ БИЋЕ СПАСЕНИ. ПОКАЈТЕ СЕ НА ВРЕМЕ! ЖЕЛИМ ВАМ СПАСЕЊЕ!

 

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

98187093 262121271815911 5764122891809456128 n

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ЈА ВОЛИМ СРБИЈУ