Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(јул 17, 2020)
Амерички Стејт департмент намерава да издвоји финансијску помоћ за непрофитне организације које ће помоћи „јачању веза“ између грађана Србије и Сједињених Америчких Држава, а такође олакшати улазак земље у Европску унију, наводи се у документу Стејт департмента, у које је имао увид РТ.
   |    (јул 17, 2020)
Резолуција о Сребреници, чији је предлог представљен у америчком Конгресу служи како би Бошњаци сачували улогу једине жртве грађанског рата у БиХ и истовремено, како би Американци оправдали своју улогу у том рату.
   |    (јул 10, 2020)
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган потписао је данас декрет којим Аја Софија постаје џамија након што је суд поништио одлуку власти из 1934. године којом је та грађевина постала музеј.
   |    (јул 03, 2020)
Земљиште поред Фоче је само једна од 17 локација у РС, коју би Армија БиХ, уз помоћ Уставног суда, да укњижи на своје име, са идејом да једнога дана уз Дрину, стационира и НАТО као сталну војну претњу Србији.
   |    (јул 03, 2020)
Министарство здравља је одобрило још један руски лек против вируса корона на основу фавипиравира, под трговачким називом арепливир. Први авифавир је одобрен крајем маја, а клиничка испитивања су започета тек у априлу.
   |   

ПАПА ФРАЊА ЋЕ ПРОГЛАСИТИ НОВУ РЕЛИГИЈУ НА ЕКУМЕНСКОМ СКУПУ У ЈЕРУСАЛИМУ 2016.

Круже гласине у блогосфери теорија завере да ће Папа Фрања да обелодани НЛО-е и ванземаљска отркића, да прогласи нову религију, а затим да прогласи антихриста као лидера сотонског Новог светског поретка на екуменском скупу три светске монотеистичке вере који ће се одржати у Јерусалиму од 4. до 23. септембра 2016. године.

Посебан међуверски догађај, Мекудасхет фестивал 2016. године, рекламира се као највећи екуменски скуп икада. Према речима организатора, овај фестивал је “нови међуверски и духовни скуп хришћана, јевреја и муслимана.“ Израелске вести наводе да је овај екумески скуп иницијатива Јерусалимске сезоне културе да окупи три главне светске вере да “деле веровање у једног Бога и безграничну љубав према Јерусалиму да разговарају, уче, певају и моле се заједно у једној привременој Божијој кући.“

Током скоро месец дана трајања овог догађаја, представници три “Аврамове религије“ одржаће пријатељске састанке дискусије и дебате у Јерусалимском музичком центру. Молитве ће бити изречене три пута дневно на арапском, хебрејском и коптском језику. Овај догађај ће представити музичке уметнике и глумце из целог света. Према речима организатора, биће одржани и медијски догађаји.

Али не деле сви ентузијазам и оптимизам организатора овог фестивала. Вест о предстојећем догађају је изазвала помаму међу теоријама завере. Према теоријама завере и судњег дана, овај екуменски скуп је врхунац текућих злокобних планова од стране Илумината да кроз Уједињене нације спроведе једну светску паганску религију која претходи једној светској влади Новог светског поретка и почетак владавине Антихриста.

Према писању Пастора Хал Мајера у КТФ вестима, овај Фестивал је претходник једне светске паганске религије сатанског Антихриста или Звери, зле пророчке фигуре која се помиње у Новом завету књиге Откровења. Евангелистички хришћани и десничарски теоретичари завере се противе напорима папе Фрања да промовише међуверско јединство, рекавши да издаје принципе истинске хришћанске вере која инсистира на ексклузивном приступу Богу и спасењу.

Према теоретичарима завере, напори папе Фрања да доведе до нове светске религије у којој су окупљене све религије, секте и деноминације га идентификује као лажног пророка који се спомиње у Књизи Откровења. Папа Фрања се састао са руским Патријархом Кирилом у фебруару, по први пут од раскола Исток-Запад 1054. године. Он се такође састао са васељенским патријархом Бартоломејом, архиепископом цариградским. Током састанка, лидери су шокирали конзервативце изражавајући подршку мигрантима.

Такође у мају, Фрања се састао са шеиком Ахмадом Ел-Таиб, великим имамом Ал-Азхар џамије у Каиру, који се сматра шефом сунитског ислама. Конзервативни хришћани такође оптужују Фрању да погрешно упоређује агресивне евангелистичке хришћане са исламским џихадистима. “Многи мисле другачије, осећају другачије, траже Бога или упознају Бога на различите начине,“ рекао је папа Фрања. “У овој маси, у овом опсегу религија, само је једно извесно: Сви смо ми Божија деца.“
Такве изјаве папе Фрање шокирају конзервативне хришћане. “Библија учи да постоји само један пут до Оца – кроз Исуса Христа,“ рекао је пастор Мајер као одговот на папин коментар. “Сугерисање на било шта друго изазива конфузију и обмањује.“ Блог теорије завере Здрав разум, цинично овај фестивал назива Бохемиан Грове ИИ, тврдећи да је састанак кулминација напора папе Фрања да наметне светску владу под покровитељством једне религије.

Према писањима теоретичара заваре Дејвида Хоџса, неколико аналитичара и блиских посматрача развоја који најављују пророчанства за крај света кажу да ће на овом екуменском скупу светски лидери одржати тајне састанке да заврше планове за реализацију злогласног пројекта Блуе Беам. Хоџс тврди да је неименовани католички бискуп потврдио страхове да је овај пројекат лажна застава да се уведе владавина антихриста.

Многи библијски теоретичари завере судњег дана верују да је папа Фрања лажни пророк повезан са ђаволиским Антихристом који се спомиње у пророчанствима у Књизи Откровења. Антихрист, такође познат и као Звер (чији је број 666), је сатанска личност која ће свечано увести злу светску владу. Он ће деловати уз подједнако злог верског лидера под називом лажни пророк.

Према теоретичарима завере судњег дана, лажни пророк и Антихрист ће се борити против Исуса у свом другом доласку. Верници тврде да су недавне изјаве папе Фрања где показује уверење у ванземаљски живот, заправо намењене томе да припреми умове милиона хришћана за коначну реализацију пројекта Блуе Беам који ће увести зла влада Новог светског поретка.

Папа Фрања ће, у сарадњи са светским лидерима, Уједињеним нацијама и НАСА-ом, користити технологију напредне холограмске слике за пројекцију за симулирање ванземаљске инвазије на свет. Нови светски поредак ће користити овај пројекат да обмане милионе да су ванземаљске врсте извршиле инвазију на Земљу и да само једна влада на челу са Антихристом може спасити свет. Према теоријама завере, недавни Холивудски фокус на ЕТ тематске филмове, као што је Дан независности, је део наводног “предиктивног програмирања“ наивних маса да би били пријемчиви за Блуе Беам пројекат инвазије ванземаљаца. Блогосфера теорија завере је недавно експлодирала у помамним спекулацијама, након што је папа Фрања рекао да би крстио ванземаљце ако дођу на Земљу.

(Wебтрибуне.рс)

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

98187093 262121271815911 5764122891809456128 n

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ЈА ВОЛИМ СРБИЈУ