Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(јан 16, 2020)
НАТО тренутно не поседује средства противракетне одбране која би могла да се супротставе руском систему „Искандер М“ због његове покретљивости, малих димензија и могућности да користи две врсте ракета, сматра војни стручњак Дмитриј Дрозденко.
   |    (јан 16, 2020)
Стручњаци Роскосмоса осмислили су начин како да онемогући другим земљама да преко сателита шпијунирају активности на њеној територији, саопштено је из ове руске свемирске агенције.
   |    (јан 16, 2020)
Цариградски патријарх Вартоломеј решио је да забије нож у леђа Српској православној цркви „легализацијом раскола у Северној Македонији“, одлучивши да се стави у функцију политичких елита које користе религију у својим играма, изјавио је портпарол Московске патријаршије Владимир Лејгода.
   |    (јан 16, 2020)
Државна дума Русије је за новог премијера Руске Федерације именовала Михаила Мишустина.
   |    (јан 16, 2020)
Владимир Путин предложио је велике уставне измене, а један од кључних предлога је приоритет националног права над међународним. Експерти објашњавају да је логично да у Русији руски закони буду изнад међународног права, с обзиром да у једној сувереној држави туђе норме не треба да буду јаче од закона те земље.
   |   

ВАТИКАН ЈЕ ЦЕНТАР МАСОНА ГДЕ СЕ ИЗВОДЕ САТАНСКИ ОБРЕДИ ЖРТВОВАЊА ДЕЦЕ

Oвде ћемо изнети сведочење о Ватикану, и судећи по нашим епископима, може се потпуно веровати овом сведочењу: да је Ватикан центар врло јаке групе масона, која се назива „илуминати“ (тј. језуити); и зато наши епископи изгледа траже помоћ од сатаниста, који сада владају светом. Мада нормалан човек никако не би тражио помоћ од њих, па макар морао да грицка кору хлеба.

У Псалтиру стоји:

„Не истребише народе (језичнике), за које им је Господ рекао; него се помешаше са многобожцима, и навикоше на дела њихова. И стадоше служити киповима њиховим, и то им беше на саблазан. И синове своје и кћери своје приношаху на жртву демонима, и проливаше крв невину, крв синова својих и кћери, које приношаху на жртву киповима Хананским, те земља би убијена крвљу, и оскрвни се делима њиховим, и заблудише у подухватима својим“ (Пс. 105:34-39).

И ми с неверицом читамо ово речено у Псалтиру, да су у старо време јевреји приносили своје синове и кћери на жртву демонима. Али ево и данас има сведочанства како се приносе деца на жртву сатани, а сами сатанисти, не само да не бивају гоњени и кажњавани, него они сада владају светом. А што је још горе, сатанске секте крију се под именом Христове Цркве, па тако и славни Ватикан. Ово сведочење открива везу између Ватикана и усташа, јер Ватикан скривено и обредно убија децу и приноси на жртву сатани, док њихови синови – усташе, муче и убијају без неког скривања и са демонском мржњом.

Иако у Јеванђељу Господ строго забрањује борити се за првенство, иако Апостоли говоре: „Бог се гордима противи, а смиренима даје благодат (пониженима)“ (1Пт. 5:5 и Јк. 4:6), опет се многи хришћани боре за првенство, нарочито старешине – епископи и свештеници. У борби за првенство нарочито предњаче Грци и они имају првенство у гордости. Вероватно су због те гордости они и изгубили Византијско царство, али они упорно држе првенство константинопољског патријарха из Византијског царства. Грци би се поклонили и самом ђаволу само да одрже то првенство патријарха Константинопоља – тако се стиче утисак. У том граду, бившем Константинопољу, сада готово да нема Грка, али они упорно чувају првенство патријарха тог града, садашњег Истамбула. Јер ако би некако тај патријарх био изагнан из тог града, онда би изгубили и првенство Константинопоља, и зато они по сваку цену чувају то првенство – и по цену поклоњења ђаволу. Додуше они се клањају ђаволу посредно – преко Ватикана, а Ватикан се клања ђаволу непосредно – опет ради власти и богатства, о чему говори ово сведочанство. Ово је разговор познатог новинара са бившим језуитом, женом која се назива „Свали“, а објављен је на руском сајту „Москва – трећи Рим“.

Рим је срце Илумината (језуита). Ритуали и образ њиховог живота. Интервју са бившим чланом Ордена (језуита)

Та жена је испуњавала у Ордену (језуита) улогу инструктора-наставника психо-кодирања. Кад је изашла из Ордена и решила да обнародује информацију о њему (Ордену језуита), она је назвала себе именом „Свали“. Карактеристични су неки детаљи у њеној причи, који постављају на своја места кључне догађаје у историји „масонства“. Главно је – сав систем масонских лажи, који управља земљама западне цивилизације, потчињен је једном магичном центру жреца Ватикана. Свали: „Највиши нивои (Илумината) – то је Рим. То је центар силе или срце Илумината (језуита); тамо се налази њихова база моћи. Ето, због чега сав руководећи састав мора да се заклиње на верност у Риму, зато што се он сматра језгром, духовним центром васељене“. Сада је то закономерни резултат дугог историјског процеса, који марљиво и планирано остварује Орден Језуита: саздање сопственог – у против-тежи древном оригиналном (масонству) – система масонских ложа и посвећења. О том невероватном успеху језуита већ је у 19 веку лорд Енглеске Роберт Монегју писао: „Нико, осим њихових приврженика и робова, нема сада успеха…“ Сав систем тог светског ропства држи се на 1) Самомњењу и празно-слављу њених чланова 2) На том врачарству, које су римско-католички препредењаци зачинили научним атрибутима и назвали умном речју „хипноза“. 3) На дезинформацији – чак Свали, пошто се растала са орденом Илумината и прича о сатанским ритуалима, жртво-приношењима деце и тами, која се „згуснула у соби“, која је „зло у његовом најчистијем виду“, сматра, да то није сатанизам, него „луциферијанство“. (Свали није могла да остане без последица трауме и душевне болести иако је изашла из Породице Језуита, па и нико, ко год је био у њиховим редовима, не може да остане без таквих последица).

Интервју Свали са Грегом Шиманским 17 јануара 2006 године

Г.Ш.: Свали је била члан групе Илумината, Породице, Ордена (језуита). Данас је она наш гост. За почетак ми би хтели дознати мало више о Илуминатима, Породици, Ордену (језуита). Наш гост је свезан са датом групом, родио се у њој и налазио се у њој тридесет година. Она се назива Свали. Свали, Ви сте на вези (тј. пред микрофоном у студију)?

Свали: Да, ја сам овде.

Г.Ш.: Значајно је, што сте Ви овде. Ја знам, да ви не дајете интервју за радио, и хоћу да вам захвалим, пошто мислим, да то реално помаже америчком народу да схвати тајну организацију, у којој сте се Ви родили. Мислим, да ми можемо просто почети од самог почетка. Најпре испричајте… Ви сте се родили у датој групи (језуита) код веома имућних родитеља. Испричајте о обучавању у групи, кад сте ви били мало дете, и о Вашем посвећењу у Ватикану. Молим Вас, почните.

Свали: (задивљена, смеје се). Па, то је врло дуго за причу, Грег! Ако Ви знате, шта ја имам у виду, прича може трајати неколико часова.

Г.Ш.: Да, причајте оно, што сматрате важним.

Свали: Добро. Ја сам се родила у групи (језуита), у Немачкој, и дошла сам у САД у веома младом узрасту. У основном ја сам прошла такво исто обучавање, кроз које у разним степенима пролазе сви, који доспевају у групу. Разлика у обучавању зависи од улоге, коју ће испуњавати чланови групе на даље. Будући девојка, ја сам постала лидер (вођа) усред младежи мог узраста, а у 22 години сам постала најмлађи члан Савета Руководилаца у Сан-Дијегу. У то време ја сам била међу главним инструкторима. Најпре сам ја била шести инструктор, а временом сам се подигла на другу позицију.

Кад је мени било дванаест година, родитељи су ме довели на церемонију у Ватикан. Ја сам говорила, да сви руководитељи група у одређеном моменту чине то исто.

Г.Ш.: Док сте Ви расли… Сећам се, Ви сте причали, да су Вас увели у секту у раном узрасту. Још сте Ви говорили, да сте се родили у веома имућној породици.

Свали: Да.

Г.Ш.: Ви сте дошли у САД. Од најранијег детињства Вама су указивали, да сте Ви „изабрана“, зар није тако?

Свали: Сваком члану групе говоре, да је он „особити“ и „изабрани“. Зато кад сам ја поодрасла, ја сам почела да се односим према томе веома цинично (презриво). Ви никада нећете срести Илумината, коме годинама не би говорили и кога не би програмирали на то, да је он особит и јединствен, који може да учини нешто за „Породицу“. Мени су говорили, да једном (тј. увек) ја чиним важне ствари за Породицу (језуита). Разлог, због кога ја могу разматрати то са објективне тачке гледања, је у томе, што ја знам о својој улоги у групи. Знали су о њој и многи други чланови групе. Зато ја не оцењујем своју улогу или „изабраност“ унутар групе, ван онога, што су мени говорили. Ја оцењујем њу по томе, што сам ја чинила (осећа се жаљење у тону гласа при речима „што сам ја чинила“).

Г.Ш.: И тако, ви сте достигли узраст 12 година, и тада су Ваши родитељи рекли, да Ви морате проћи посвећење у секту у Ватикану.

Свали: Да.

Г.Ш.: Да ли би Ви могли испричати, како се све догодило, шта је било на тој церемонији, кад сте ви дошли тамо?

Свали: (учестало дисање, напрезање у гласу) Добро. Хм, као што Ви знате, о томе није лако говорити. Кад је мени било дванаест година, мене су довели у Немачку. Ја сам се налазила у… назваћу то место домом Немачких Отаца. Током неколико дана мене су унапред припремали за церемонију. Мени су говорили, да ће то бити веома важна церемонија. У то време она се сматрала церемонијом као регистрацијом. У основи мени су причали мало о томе, шта су очекивали од мене у време церемоније. Кад смо ми тамо дошли, ми смо се упутили у Ватикан. Испод Ватикана има велика соба, коју сам ја описивала, кад смо ми разговарали раније. У њу воде 13 комора-катакомби. Кад смо се спустили доле по степеницама у ту собу, ви видите, да је она округла, тамо је све округло. Затим они износе мумије из катакомби и постављају их на улазу у сваку комору-катакомбу (по једна мумија на сваки улаз – мумије су балсамована тела људи, вероватно ранијих папа). Они говоре, да ће „дух отаца пазити на церемонију“. У центру собе стајао је велики сто. Горе на њему налазио се огромни златни пентаграм (петокрака). Затим су они приступили церемонији.

Г.Ш.: Колико деце, колико друге деце заједно са Вама се посвећивало у Породицу или Орден (језуита), како они то називају?

Свали: У то време било је још двоје деце. Али присуствовало је и неколико одраслих.

Г.Ш.: Разумљиво.

Свали: Видите ли, црква захтева од одраслих тако исто да се заклињу на верност. Не знам, да ли је тако или не, али мени су говорили, да ако ви хоћете да се подигнете на одређену позицију у јерархији Католичке цркве, ви такође морате проћи кроз ту церемонију.

Г.Ш. И тако, ви сте се спустили у собу. Јесу ли ваши родитељи присуствовали?

Свали: Не, не. Били су Немачки отац и Француски отац (вероватно кардинали језуити).

Г.Ш.: Испричајте нашим слушаоцима, шта сте Ви видели.

Свали: (пауза, још веће напрезање у гласу) Па, у центру собе стајао је сто, начињен, слично, као од тамног стакла. Ипак је то био камен, полиран до блеска сијања, црни камен. Могуће је, нешто као обсидијан или оникс, уосталом, ја нисам сигурна. Ја сам видела такав камен први и једини пут. На угловима су били просечени златни канали, који сабирају течност (крв жртвоване деце). У центру стола налазио се дечак у стању опијености наркотицима. Мислим, да су њега напумпали наркотицима и зато је он био веома спокојан. Он се није покретао и ништа није говорио.

Г.Ш.: Мали дечак од три-четири године, зар није тако?

Свали: Да.

Г.Ш.: Даље, они су принели дете на жртву.

Свали: Да. Ја сам већ причала Вама о томе. Да.

Г.Ш.: Да. Сада, после тога, што сте Ви испричали, јасно је, како је невероватно било слично преживљавање за 12-годишње дете (тј. за Свали). Док се све то догађало, о чему сте Ви мислили?

Свали: Ја сам била уплашена! Ја сам била просто у ужасу. Ја… ја… ја… ја не могу да опишем сав тај ужас, кад ви пролазите кроз нешто слично.

Г.Ш.: Да ли Ви памтите речи, којима се спроводила церемонија?

Свали: (пауза) Човек је био у пурпурној (црвеној) мантији и говорио је по-латински. Он је рекао: „Изволите, данас примите жртву“. И даље: „Жртва ће укрепити церемонију (утврдити, учврстити)“. А затим је он учинио оно (жртвовање дечака). И опет, ја сам била тако уплашена, да… (уздише). Да ли сте се ви некад нашли у ситуацији, кад срце искаче из груди, а ви ништа не можете учинити? Ви просто седите у потпуној укочености (запрепашћењу).

Г.Ш.: Па, ја се могу сетити, како сам у младости био силно уплашен, али не мислим, да сам било када…

Свали: (сметње) Не. Добро.

Г.Ш.: …пролазио кроз оно, што сте прошли Ви.

Свали: Ви претпоставите, да је ваш пулс скочио на 220. Ви не можете да се крећете. Ви сте потресени, али покушавате да то не показујете.

Г.Ш.: Хм-хм.

Свали: То је било ужасно. Заправо, ја сам цело време мислила: „Не могу дочекати, док се не заврши. Не могу дочекати“. Ви не изговарате речи наглас, али у себи понављате: „Не могу дочекати, док се не заврши. Када ће се све завршити. Када?“ После тога, човек у пурпурној мантији (црвеној)… на његовој руци био је огромни златни прстен: он је изашао у центар собе. Сви сабрани (на церемонији) један по један прилазили су к њему, падали на колена, целивали прстен и заклињали се на верност Новом Поретку, Новом Светском Поретку ради свих… да ће служити до саме смрти.

Г.Ш.: После тога, вас су извели отуда.

Свали: Да. После церемоније све се завршило. Други људи чинили су то исто. Они су се исто заклињали на верност.

Г.Ш.: Јесу ли они били истог узраста, као и Ви?

Свали: Присуствовало је двоје деце и троје одраслих. Сви су излазили напред и чинили то исто. А затим су нам рекли, (полако и тачно): „Нека се то исто или још и горе догоди са вама, ако ви нарушите ову заклетву“.

Г.Ш.: Ми можемо само претпоставити, у таквом узрасту доживети такво нешто!? И Ви нисте били спремни на то, зар није тако? Из беседе са Вама ја сам изнео, да су Вам говорили, да ће то бити просто церемонија, али Ви нисте очекивали ништа слично.

Свали: Проћи кроз то показало се веома мучно, а тај осећај ужасне утучености (угњетености) био је најгоре искушење у мом животу. Будући свезана са Илуминатима (језуита), ја сам прошла кроз неколико церемонија, ви сте обавезни да прођете кроз њих. Али на свом опиту (искуству) могу рећи, да је то било најужасније преживљавање у мом животу. Не могу изразити, колико се таме згуснуло у соби. То је зло у његовом најчистијем виду. И ако сте се Ви било када нашли у… ако сте видели човека у сличној ситуацији… то је било просто ужасно. И ствар није само у томе, што се тамо догађало. Ствар је у осећају запањености. Сада сам ја хришћанка и схватам разлику између присуства зла – утучености и запањености, и присуства Божанске љубави – радости и мира. У тој соби је све било сасвим обрнуто.

Г.Ш.: Знате, шта ја налазим интересантно у вези тога? Пре око 25 година, ја сам био репортер и спољни кореспондент (дописник) у Риму, ја сам провео тамo шест година. Ја сам бивао у Ватикану много-много пута… стотине пута. Ја сам осветљавао (откривао) иступе Папе и томе слично. У то време тамо је избио скандал, у који су се нашли увучени Банка Ватикана и чланови Илумината, а такође и Масони. К мени се обратила жена, Марија Вендитаљ, и ја никад то нећу заборавити. Рим је мали град. Људи су знали, да сам ја осветљавао (откривао) историју о тајним заједницама (организацијама), и томе слично. Ја сам морао распитивати људе о томе. Жена је пришла к мени и причала сличне историје (догађаје). Она се није упуштала у конкретне подробности, пошто није могла говорити о њима без суза. Двапут је она покушавала да оконча са собом, зато што није могла изаћи из састава Илумината. Жена се налазила у организацији од самог рођења, припадала је врло богатој породици, која је живела у северној Италији. Она је причала слично о таквој истој церемонији, која се одржала са њеним учешћем. И ето, кад сам ја поговорио на ту тему са Вама, ја сам хтео да кажем Вама и мојим слушаоцима, да сам слушао о томе пре 25 година од жене по имену Марије и неколико других људи, са којима сам говорио. Тада се мени није дало да разјасним све до краја, могуће, ради сопствене безбедности. Свали, и тако, Ви сте напустили церемонију посвећења, и изашли сте у двор Ватикана, претпостављам, спровођени једним од отаца? Шта је он рекао?

Свали: Он је молио да никад не заборављам (церемонију). Рекао је, да сам ја дете, па нисам заплакала, ни пала у несвест и све тако (слично). Он је похвалио мене и био је задовољан. Затим смо се ми сместили (зауставили) у дому недалеко, пре ће то бити код месног житеља, ја њега нисам знала, преноћили смо тамо, па смо се ујутру вратили назад у Немачку.

Г.Ш.: А како други људи, који су учествовали у церемонији? Како су они изашли на крај сасвим тим? Да ли Ви нешто памтите?

Свали: (уздише) На жалост, ја сам била тако… Кад се ви нађете у сличној ситуацији, последње о чему ви мислите, јесте о томе, шта су чинили други људи. (смеје се) Ја сам просто покушавала да не изгубим контролу над собом. Знам, да нико није плакао ни викао. Сви су остали мирни (спокојни). Док је човек у центру говорио, около је била мртва тишина, затим су сви излазили напред и целивали прстен.

Г.Ш.: Добро, хајдемо даље. Питање, које сам ја хтео поставити, то је опширна тема. И тако, Ви се враћате кући, и Вама је 12 година. Ви сте причали, да су Вас обучавали на 12 правила.

Свали: Да.

Г.Ш.: [12 правила из књиге Свали (јесу ова):

Ништа не захтевати.

Ништа не хтети.

Ништа не желети.

Преживљава најјачи.

Кодекс ћутања.

Издајство је највећа врлина.

Ни о коме се не бринути.

Путовање у времену: „Дете ће обучавати духовним принципима „путовања“, унутра и споља, посредством постављања (инсталирања), игре улога и диригованих вежби, појачаних траумом. Циљ је – достићи „просветљење“, „стања екстазе разрушења друштвених веза, које се достиже после жестоке трауме“.

Правила 9, 10 и 11: „Сексуална траума, која обучава разрушењу друштвених веза, појачавању способности искуства и смањењу осећаја“. (Детаљи три последња корака варирају, зависно од будуће улоге у групи, коју ће играти дете, кад одрасте. Улоге укључују: обавештач (шпијун), произвођач, проститутка, порнографија, рад са СМИ, припремач, лектор, кољач (који коље), певач, виши жрец/жречица, инструктор, каратељ (који кажњава), агент (филер), учитељ, васпитач, курир, војни командир и учени специјалист у области понашања).

Пролажење кроз церемонију (подземно жртво-приношење у Ватикану).

И тако, Ваш живот почиње. Сада Ви знате, да улазите у неку организацију, која се врло разликује од живота обичних људи. Причајте… Хоћу да Вам дам реч. У вашој књизи о томе много се говори. Ја Вам предајем микрофон и предлажем вам да почнете. Испричајте слушаоцима о томе, шта сматрате важним, у вези са Вашим обучавањем, групом и многим другим стварима, које би хтели знати о Илуминатима (језуита). Изволите!

Свали: Добро. Одмах хоћу да кажем, да мој циљ није прослављање зла. У групу улазе много веома моћних људи. Не бих хтела да преувеличавам њихову силу, него ја хоћу да људи знају, да је она реална. Такви људи постоје, људи увучени у такве врсте делатности. То се реално догађа. Са сличним људима и ја сам имала посла, пошто сам знала, да у групи децу вређају сваки дан (злостављају, због чега на деци остају две трауме: траума екстазе и сексуална траума). Управо зато сам ја касније и изашла (због злостављања деце до последица траума). Због очигледних разлога ја не волим да дајем интервју. Али сада се ја одричем анонимности (незнаности) и личне безбедности, пошто такве људе треба зауставити. Њих треба зауставити. Обично се деца рађају, већ боравећи у групи (језуита). Илуминати ретко примају у своје редове некога са стране. То није њихов метод. Обично се чланство предаје по наследству, од оца на сина, од матере на кћер и даље на децу. То јест, у групу улази цео род. Вековима су људи покушавали да изађу из групе, али сваки пут њих су или тровали, или убијали, при чему је све изгледало као самоубиство. Њима се не допада, кад људи одлазе, и они свакако покушавају да отежају излазак, а просто зато, што је то лоше. (лаки смех) Од пелена деца пролазе интензивни курс тренирања. Њих подвргавају сугестији (убеђивању). Под сугестијом ја имам у виду не само култно програмирање, колико угледање на родитеље и особито на оно, што они чине. Моји родитељи су марљиво образовали своје понашање (по образцу). За њих је група била веома важна у смислу интереса. Ја сам гледала то три пута недељно, све се приносило на жртву рада у групи. У основи, процес тренирања управљен је на то, да би помогао играти своју улогу у групи у зрелом узрасту. У Илуминатима има врло много нивоа (степена). Они пролазе дуги пут, од тога, што људи називају сатанском зборницом на веома ниском локалном нивоу, до огромних бизнис-корпорација. На средњем нивоу људи управљају финансијама и администрацијом. Ја имам у виду, да такви људи зарађују веома велики новац на продаји оружја, белом робљу, проституцији и порнографији. Код њих су налажене везе са мафијом заправо, мафија се њих боји. (смеје се).

Г.Ш.: Хм.

Свали: Да. (смеје се). Па, просто помислите! Они знају, да није добро дружити се са члановима групе. Они нису сатанисти, него луциферијани, а то није једно исто. Циљ њихове духовне филозофије и свезаног са њом осећања дуга је овакав: они сматрају, да по завршетку тренирања они постају богови. Такав је њихов коначан циљ. Они верују у достизање божанствености посредством тога, што називају просветљењем. Отуда је и дошао назив групе. Њима не сметају државне границе. У Европи има 12 Отаца, који представљају разне народе Европе. Они трпељиво чекају Онога, Који ће доћи (тј. антихриста). И у време церемоније у Ватикану, стојећи на коленима, ја сам се торжествено заклињала да ћу предано служити Ономе, Који ће доћи (тј. антихристу). Они верују, да зборница…

Г.Ш.: Ви сте причали о јерархији, која почиње са 12 Отаца. Да ли би Ви могли да опишете сву јерархију, да би људи знали, како је заправо организована дата група?

Свали: Наравно. Највећи нивои (степени) – то је Рим. То је центар силе или срце Илумината (језуита); тамо се налази њихова база моћи. Ето зашто сав руководећи састав мора да се заклиње на верност у Риму, пошто се он сматра језгром, духовним центром васељене. Таква су њихова убеђења. У Европи има 12 Отаца, по један на сваку земљу у Европи. Кад сам ја била млађа, ја сам се такође сретала са Оцима, целивала прстен и пролазила са њима ону исту церемонију заклетве на верност. Европски Оци управљају оним, што се назива разним домовима. На пример, ако сте ви родом из Немачке, ви припадате Немачком Дому, ако сте ви из Француске, ви припадате Француском Дому. Они називају њих домовима. Велика Британија, Русија, Пољска, Белгија, Шпанија, Италија и друге. Они сматрају Америку земљом мисионара. У 17 веку, тачније у 1600-ој години, Питсбург, држава Пенсилванија, постао је прва лука, где су се они искрцали. Тамо су се они најпре утемељили. Ето зашто се и до данас Питсбург сматра духовном базом моћи групе на источној обали САД.

Г.Ш.: Знате, ја нисам хтео о томе говорити. Слушалац је послао поруку, у којој говори: „Грег, обрати пажњу на разлог, због кога је Председник Буш одмах после изабрања отишао у Питсбург, где је говорио са масонском групом“. Ја сам нашао то крајње интересантним.

Свали: То је духовна база моћи групе. Отуда се она шири на целу атлантску обалу, а затим на целу земљу (Америку). Земља се дели на мноштво региона, али седам од њих су основни. Регион источне обале има духовну базу у Питсбургу, базу моћи у њој, али административна база моћи налази се у Александрији, Вирџинија. Управо отуда они свакодневно управљају финансијама. Западна обала или западни регион, према западу од Мисисипија, има базу у рејону Сан-Дијего.

Г.Ш.: Управо тамо сте Ви проводили већи део времена, је ли тако?

Свали: Савет Александрије послао је мене у Сан-Дијего, да би им помогла. То су два основна региона. Даље сваки од њих дели се на под-регионе. Сва њихова делатност управља се од Регионалних Савета. Ако Ви замислите структуру крупне многонационалне корпорације, управо тако су организовани Илуминати (језуита). Ниже сваког од регионалних савета налазе се локални савети (месни). Они називају њих сестринске групе, сестре или локални савети (месни). То јест, у управи регионалних савета налазе се локалне групе или оно, што они називају сестринске групе. У сваком крупном граду-метрополи има од 5 до 15 група, у зависности од бројности становништва. Или и више.

Г.Ш.: Према Вашим речима, може се судити о томе, колико је сада Илумината у Америци.

Свали: Ја бих рекла, да чистих Илумината има око 1% становништва.

(Мали Афоник)

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ГАЗЕТА ПРОМО ВИДЕО